Lokalrådet

Vision for Fynslund Lokalråd:

“Lokalrådet har til formål, at være katalysator for et dynamisk foreningsliv og koordinere tværgående initiativer til projekter, som ligger udenfor borgernes naturlige indsats og arbejdsområder, og gennemføre disse med hjælp fra en eller flere af borgerne i Jordrup og Lejrskov Sogne”.

Formand:  Heidi Cenia Andersen, Risbøge 14, Højrup. 27 75 51 83, h.cenia@gmail.com.

Bestyrelse: Rasmus Schmidt, Michael Beck Lundsgaard, Søren Vejen Jensen, Sonja Hovmand Steffensen. Faste repræsentanter fra foreningerne: Birgitte Høj Jepsen, Hans Rostgaard, Camilla Beck Lundsgaard, Karen Margrethe Christensen.

…………………………………………………………………………….

NYHEDER FRA LOKALRÅDET:

GENERALFORSAMLING I LOKALRÅDET d. 28.09.2021, kl.19.00 i FYNSLUNDHALLEN-

se detaljer i invitationen i nedenstående link

Generalforsamling d 28.09.2021

 

SØG PENGE FRA NORDEA FONDEN:

Din forening kan nu søge midler fra Nordea-Fondens Her-Bor-Vi-Pulje. Se mere på Nordeafonden.dk. Der er en meget god beskrivelse af hvilke projekter, der kan støttes, og hvordan man søger. Hvis man har spørgsmål, kan man sende sine ideer og spørgsmål til vurdering met et nemt klik på hjemmesiden. Projekter der ikke falder ind under denne pulje, kan muligvis i stedet søges fra Lokalpuljen, som også uddeles af Nordeafonden.

I forbindelse med et informations-møde, kom der en del gode spørgsmål. Nedenfor findes et link til de spørgsmål og svar – som måske kan bruges som supplement til Nordeafondens hjemmeside.

Nordea Fonden

Deadline for ansøgninger er 22.09.2021.

NY PULJE TIL FORENINGSLIVET I KOLDING.

En ny pulje til foreningerne i Kolding kommune har set dagens lys. To millioner kroner er der i puljen, som er tiltænkt de foreninger, der lige mangler det sidste økonomiske skub, for at nå i mål med finansieringen af allerede igangsatte projekter. Se link med ansøgningsskema. DEADLINE 27. AUGUST !

Med venlig hilsen Lokalrådet.

Ny pulje til foreningslivet i Kolding Kommune

…………………………………………………………………..

Dagsordener og referater:

Dagsorden Bestyrelsesmøde 18.05.2021

jordrup.dk/…/Dagsorden-og-referat-20.04.2021.docx

Dagsorden og Referat Bestyrelsesmøde 24.11.2020

Referat af Bestyrelsesmøde d 27 oktober 2020

Referat af den stiftende generalforsamling af Fynslund Lokalråd 03.09.20