Jordrup og Omegns Rideklub

Jordrup og Omegns Rideklub (JORK)  er en lille rideklub i hjertet af Jordrup.

Plads til alle
Der er plads til alle i Jordrup og Omegns Rideklub. Vi har hold for børn fra 3-4 års alderen til Voksne både mænd og kvinder.. Af disipliner er der også meget at vælge i mellem, alle er velkomne så man behøver ikke kun ville ride rundt i et ridehus. Udover vi har rigtig mange dressur og springryttere har vi også mange som rider alm. små ture. Vi har nogle distance ryttere, islænderryttere, western, military, teamcup, springstafet, ponygames og byd bare ind med flere disipliner så er i velkomne. Horsemanshipkurser har vi også afholdt nogle stykker af hvilket mange synes er rigtig interessant.

Klubben bor til leje i lokalerne og drives af en frivillig bestyrelse på 6 piger og 1 mand med stor støtte fra forældre og ryttere som aktivt deltager i den daglige drift.

Der er ca. 125 medlemmer i klubben og der er 18 undervisningshold fordelt på de 5 hverdage. Stort set alle hold er fyldt op.
Du kan kontakte Birte for at høre om de enkelte ledige pladser. Se under fanebladet  Undervisning hvilke hold vi tilbyder.

KONTAKT:

Formand: Preben Justesen tlf.: 2555 5995(efter 16:00)
Mail: formand@jork.dk

Undervisning: Birte Kyed Andersen tlf.: 2333 8773 (efter 16:00)
Mail: undervisning@jork.dk

Adresse: Nedergårdsvej 6 . 6064 Jordrup
www.jork.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *